DESPRE

Descopera festival nostru educational de wellness!
WellFEST este despre a te decupla si despre a te conecta la tine, la copilul din tine, la natura si la oamenii din jur. Este despre a petrece timp cu familia si despre a invata ce inseamna, de fapt, wellness, traindu-l alaturi de noi si continuand sa o faci, tu cu tine, dupa ce festivalul va lua sfarsit.

Vom petrece impreuna 2 zile pe WELLNESS MODE, prin ateliere practice si teoretice, experiente inedite si distractive, miscare si relaxare, pentru a intelege conceptul de viata traita in echilibru – wellness/ wellbeing. Activitati: spatiu de jocuri si miscare pentru copii si adulti, dezbateri si prezentari din sfera: legatura cu natura si protejarea ei, psihologie, sustenabilitate, viata sanatoasa, relatii copii parinti, o viata traita in echilibru – profesional, personal, hobbies.

Nu uita sa iti aduci sticla de apa reutilizabila, pe care o poti umple gratuit, ori de cate ori doresti, pe durata evenimentului.

Festivalul atinge si explica toate cele 8 aspecte ale wellness-ului.

INTRAREA LA FESTIVAL ESTE LIBERA. Insa oricine poate dona online o suma din cele de mai sus ca bilet la festival – fondurile vor fi folosite de Asociatia noastra pentru a sustine transporturile si livrarea de produse de maxima necesitate pe care le facem de cand a izbucnit razboiul. Mai multe despre asta pe pagina proiectului nostru special de Interventie de Urgenta in Crize Umanitare, Platforma The Future is NOW: https://thefutureisnow.ro/